Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy 2022-ben egyike lehettünk annak a 10 vállalatnak, akik átvehették az Üzleti Etikai Díjat. Demcsák Mária, aki László Ervinnel együtt 2000-ben alapította az Üzleti Etikai Díjat elmondta: idén több mint 80 jelölést kaptak a szervezők, ezekből több, mint 70 cég kapott pályázatra felkérést. 37 vállalatvezető szavazott arról, mely cégeknek adjanak bizalmat, amelyek megőrzik a díj, az üzleti etikus jelző használatával járó felelősséget.

A díjat, a cég nevében a tulajdonos Vlaszák Mihály vette át. A zsűri méltatása alapján, a „Metalloglobus Fémöntő Kft. elismerésre méltó értékrendet vall, ahol a becsületes, tisztességes és egyenlő bánásmód a tulajdonosok, a vezetők és a munkatársak között alapvető követelmény. Körültekintően, belső indíttatás alapján takarékoskodnak, erre építik a növekedést. Veszélyes üzem lévén pedig fokozottan vigyáznak dolgozóik egészségére. Szinte puritán emberi, üzleti tisztességgel rendelkeznek.”

Köszönjük az elismerést, de legfőképpen köszönjük kollegáink és partnereink hozzájárulását. Nélkülük ez a díj nem jöhetett volna létre. Büszkék vagyunk munkatársainkra a kemény munkáért, amivel cégünk hírnevét megalapozzák. Illetve büszkék vagyunk partnereinkre, mert hosszútávú, kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatot ápolunk velük. Ahogy Vlaszák Mihály is mondta a beszédjében

„A cég tisztessége az azt vezető emberek tisztessége. Cégek nyerik el az Üzleti Etikai Díjat, de az emberek dolgoznak meg érte.”