Üzleti etikai díj logo jp
Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy 2022-ben egyike lehettünk annak a 10 vállalatnak, akik átvehették az Üzleti Etikai Díjat. Demcsák Mária, aki László Ervinnel együtt 2000-ben alapította az Üzleti Etikai Díjat elmondta: idén több mint 80 jelölést kaptak a szervezők, ezekből több, mint 70 cég kapott pályázatra felkérést. 37 vállalatvezető szavazott arról, mely cégeknek adjanak bizalmat, amelyek megőrzik a díj, az üzleti etikus jelző használatával járó felelősséget.
A díjat, a cég nevében a tulajdonos Vlaszák Mihály vette át. A zsűri méltatása alapján, a „Metalloglobus Fémöntő Kft. elismerésre méltó értékrendet vall, ahol a becsületes, tisztességes és egyenlő bánásmód a tulajdonosok, a vezetők és a munkatársak között alapvető követelmény. Körültekintően, belső indíttatás alapján takarékoskodnak, erre építik a növekedést. Veszélyes üzem lévén pedig fokozottan vigyáznak dolgozóik egészségére. Szinte puritán emberi, üzleti tisztességgel rendelkeznek.”
Köszönjük az elismerést, de legfőképpen köszönjük kollegáink és partnereink hozzájárulását. Nélkülük ez a díj nem jöhetett volna létre. Büszkék vagyunk munkatársainkra a kemény munkáért, amivel cégünk hírnevét megalapozzák. Illetve büszkék vagyunk partnereinkre, mert hosszútávú, kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatot ápolunk velük. Ahogy Vlaszák Mihály is mondta a beszédjében „A cég tisztessége az azt vezető emberek tisztessége. Cégek nyerik el az Üzleti Etikai Díjat, de az emberek dolgoznak meg érte.”
Etikai díj céges csoport fotó
Az üzleti díjról bővebben itt olvashat!

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre.