Mindennap használunk legalább tíz olyan tárgyat, melyek öntési munkálatokkal készültek. Cégük egyik fő profilja az öntési munkálatok, melyet több évtizede töretlenül kiváló minőségben végzünk el. Az öntési munkálatok folyamata nagyon izgalmas és érdekes még a laikusok számára is. Az öntészet vagy fémöntés lényege az, hogy egy kokillába, megolvasztott fémet öntenek, majd hagyják megdermedni. Az öntési munkálatokkal változatos és bonyolult alakú fémtermék állíthatóak elő. A megrendeléseink során figyelembe vesszük az előírt szabványokat és az egyéni kéréseket is.

Öntödékben nagytisztaságú ón és ólom alapanyagokból vállaljuk az alábbi termékek legyártását és értékesítését partnereink számára:

  • Elektronikai forraszanyagok az Rohs előírásoknak megfelelően
  • Hagyományos, ólomtartalmú forraszok elektronikai célokra
  • Ón és ólomötvözetek, forraszok, anódák
  • Különböző ötvözetek (OP fémek, csapágyfémek)
  • Öntvények, öntészeti termékek, sajtolt és préselt profilok ónból és ólomból
  • Nagy tisztaságú, LME Branddel rendelkező nemvas-fémek értékesítése (ón, ólom, réz, bronz, bizmut, antimon, cink, nikkel)
  • Forrasztási fémsalak begyűjtése, lakossági ólomhulladék begyűjtése és értékesítése
  • Tőkesúlyok elkészítése

Egy kis érdekesség a cégünkről:

A cégvezető Vlaszák Mihály indította el 2008-ban a Világ Legnagyobb Ólomkatonája elnevezésű projektet. Ennek a célja, hogy felépítse a 12 méteres magyar huszárt ábrázoló szobrot ólomból. Ez a kihívás a maga nemében Guinnes-rekordnak számít majd. 2009-ben már el is készült a különleges katona váza. Az apróbb finomító munkálatok a mai napig is tartanak, ám a kitartás még mindig töretlen. Az ólom szobor Rácalmáson tekinthető meg, új magyar turisztikai látványosságként, melyről bővebben a www.miskahuszar.hu oldalon vagy facebook csatornánkon olvashatnak.

Amennyiben szeretne többet tudni öntési munkálatainkról, az esetben hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését, és teljesítik minden igényét!

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre.