A logisztikai optimalizálás napjainkban különösen nagy szerepet kíván magának. A gyártó cégek általában nem vállalják termékeik kiszállítását, csak annak a legyártását. Ebből adódóan az ügyfelekre bízzák az elszállítást, a vele járó nehézségekkel, együtt. A megrendelők az esetek többségében egyáltalán nem tudják megoldani a házhozszállítást. A Metalloglobus Fémöntő és Kereskedelmi Kft. felmérte a logisztikai optimalizálás igényét, és vállalja a kismennyiségű termékek teljes körű házhozszállítását. A nagyméretű és darabszámú termékek esetén pedig vállaljuk a fuvar optimalizált útvonalának teljes megszervezését. Rendelését leadhatja Magyarország bármely területéről telefonon, e-mailben és mi biztosítjuk Önt a gyors kiszállítás lebonyolításáról. Budapesti székhelyünknek köszönhetően az ország bármelyik területére gyors kiszállítási időre számíthat tőlünk a megrendelő. Vállalunk még raktárról való kiszolgálást is, így csökkentve a várakozási időt partnereink számára.

Ha minőségi szolgáltatásra vágyik minden téren, akkor válasszon minket!

Logisztikai optimalizálási szolgáltatásunk célja, hogy megrendelőink minden kellemetlenségtől mentesen jussanak hozzá termékeinkhez.

Miért érdemes minket választani logisztikai optimalizálás lebonyolítására?

  • Több éves tapasztalat
  • Jól felkészített kollégák
  • Felelősség biztosítás
  • Kiváló partner és alvállalkozói kapcsolatok
  • Ügyfélközpontúság
  • Gyors átfutási idő

Ha bármilyen kérdése merül fel a logisztikai optimalizálással kapcsolatban, hívjon minket bizalommal! Kollégáink a legjobb megoldást nyújtják Önnek bármilyen probléma felmerülésénél!

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre.