Cégünk rendelkezik saját laboratóriummal, ahol korszerű berendezésekkel és eszközökkel végzünk vizsgálatokat. A laboratóriumi vizsgálatok során a termékek minőségi összetételét vizsgáljuk spektrométeres eljárással ezen túl pedig nedves módszerrel, az elektrolízis adta lehetőségeket felhasználva, hogy a vevői igényeknek és minőségi elvárásoknak teljes mértékben megfeleljenek. A spektrométer, a fénytörés és a színképelemzés elvén működve nagy pontossággal megadja azoknak az anyagoknak az arányát az ötvözeten belül, amik az adott esetben érdekesek lehetnek. A vizsgálatokhoz a megrendelő által kért dokumentumokat szolgáltatjuk, anyagvizsgálati jegyzőkönyv, vagy minőségi bizonyítvány formájában.

Emellett a laborunkban vállaljuk, hogy bevizsgáljuk különböző ötvözetek és hullámforrasz-fürdők összetételét nagy pontossággal, akár kádtisztítás, akár az újra töltés ellenőrzéséhez.

A laboratóriumi vizsgálatok keretein belül az alábbi szennyezőanyagokat tudjuk vizsgálni:

Ón (Sn), Ólom (Pb), Ezüst (Ag), Bizmut (Bi), Kadmium (Cd), Horgany (Zn), Arzén (As), Vas (Fe), Réz (Cu), Alumínium (Al), Antimon (Sb), Nikkel (N)

Az alábbi felsorolt anyagok vizsgálatát etalonnal végezzük!

Cégünk azon kevés nagyüzemhez tartozik, akik elkötelezett hívei a környezetvédelemnek, ami a működésünk során is megmutatkozik. Rendelkezünk a fémek átvételéhez szükséges környezetvédelmi és hatósági engedélyekkel és tanúsítványokkal.

Miért érdemes velünk végeztetni a laboratórium vizsgálatokat?

  • Több éves szakmai tapasztalat
  • Saját termékek és hozott termékek bevizsgálása
  • Korszerű technológiával felszerelt saját laboratórium
  • Egyedülálló spektrométeres eljárás
  • Gyors és precíz laboratóriumi vizsgálatok

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a laboratórium vizsgálatokkal kapcsolatban, hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden kérdést!

 

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre.