Cégünknél különböző összetételű huzalokat készítünk mind tömör mind pedig töltetes változatban, az előírt szabványoknak megfelelően vagy az egyedi igényeket kielégítve. Ügyfeleink egyedi kívánságait minden rendelés esetében felmérjük, és teljes mértékben figyelembe vesszük a huzalkészítés során.

A huzalokat öntödénkben készítjük el: húzással és préseléssel. Az előállított huzalok lehetnek kész és félkész termékek is.  A vevői igényeknek megfelelően 0,8 mm – 10 mm közötti tartományban készítjük el őket.

A huzalkészítés után a termékeket a megrendelő kérésének megfelelően vas vagy fa orsóra gondosan feltekercselve hozzuk forgalomba, vagy adjuk át a megrendelőnek. A csomagolásokat az alábbi módon kivitelezzük:

  • Tekercsben (kb. 15 kg)
  • Vasorsón (80 kg), faorsón (75 kg), műanyagorsón (0,25 Kg ~ 14 Kg-ig terméktől függően)
  • speciális igény szerint (pl. papírhordóban)
  • Kis tételben, kimérve

A huzalok felhasználási területe függ az elkészült anyagoktól és az átmérőjüktől. Olyan kiváló minőségű huzalokat készítünk, melyek minden felhasználási területen megállják a helyüket. Több éves tapasztalatunk alapján a minőségi ólomhuzal készítés garantált a megrendelőink számára!

Ezen kívül vállaljuk töltetes huzalok elkészítését, melyek paraméterei az alábbiak:

Ammóium-kloridos töltet: erős tisztító hatású, jó oxid- és szulfidoldó képességű anyag. Melegvízzel eltávolítható.

Karbamidos töltet: erőteljesen korrozív szerves töltet, kiváló tisztítási tulajdonságokkal. A maradvány vízzel eltávolítható.

Gyantás töltet:Szerves, halogénekkel aktivált, jó terülőképességű, normál körülmények között korróziómentes, a maradványok alkohollal eltávolíthatóak.

A-17-es töltet: Halogénmentes töltet, maradványt a felületen nem hagy.

Al-10-es töltet: Az Al10-es töltet kiválóan alkalmas alumínium alkatrészek forrasztásához. (pl.:lámpagyártás, napelemek)

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a huzalkészítéssel kapcsolatban, az esetben hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel válaszolják meg minden felmerülő kérdését!

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre.