Ólomhuzal gyártása

Cégünk rendelkezik a huzalgyártáshoz szükség termelőeszközökkel : présgépekkel és huzalhúzókkal. Vállalatunk több nagy lőszeralapanyag gyártó céget lát el a lőszer-mag alapanyagaként felhasznált ötvözött vagy ötvözetlen ólomhuzalokkal. Ólom huzalokat 0,8 – 10 mm átmérővel gyártunk, a vastagabb átmérőjűeket használják a fegyvergyártók, míg a vékonyabb huzalokat horgászfelszereléseket gyártó partnereink vásárolják meg.

Amennyiben a vevő úgy kéri, antimon hozzáadásával állítjuk elő a kért ólom ötvözetet, ami keményebbé teszi a huzalokat.

Az ólom öntvény ezután kerül a sajtolás fázisába, ahol a gyártás során nagy nyomású sajtoló gépekkel állítjuk elő a huzalt a vevő előírásainak megfelelően. A legyártott huzalokat egyutas faorsóra, műanyag orsóra csévéljük, vagy tekercsben raklapra vagy dobozba pakoljuk, hogy védjük a huzalt a szállítás során esetlegesen fellépő sérülésektől. A vékonyabb huzal gyártást, a lágyforrasz huzaljaink előállításához hasonlóan, a húzógépeink segítségével végezzük. A vékony huzalokat a forrasztó ón ötvözetekhez hasonlóan kisebb műanyag orsóra tekercseljük.

Jellemző összetételek az ólomhuzalok gyártása során:

  • Pb99.97
  • Pb99.985
  • PbSb09
  • PbSb1,5
  • PbSb2
  • PbSb3

Termékeinkhez minden esetben minőségi bizonyítványt állítunk ki, ami a termék fizikai paraméterei mellett a korábban egyeztetett kémiai összetételt is garantálja vevőink számára.

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre.