Bemutatkozás

A Metalloglobus majdnem évszázados múltra tekint vissza – 1923-ban alakította meg a céget Weiss Manfréd, hogy a gyárához szükséges fém alapanyag ellátást biztosítsa. 1945 után a cég állami tulajdonba került, az ország legnagyobb kereskedelmi vállalatai közé tartozott. A Fémöntő Kft. elődjének számító öntödei egységet 1968-ban alakították meg, az 1970-es évek óta folyik a vállalatnál lágyforrasz gyártás.

A céget a rendszerváltás után privatizálták, majd a Metalloglobust különböző üzleti egységebe szervezték. Az ón-ólom ötvözetek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó Metalloglobus Fémöntő és Kereskedelmi Kft. a cégcsoport egyetlen gyártó üzemeként működött. 2004-ben vásárolta ki a Metalloglobus csoportból a jelenlegi tulajdonos Vlaszák Mihály, aki tovább vitte a cég hagyományait.

A vállalatunk erős pozíciókkal, kiváló kapcsolatokkal és hatalmas tapasztalattal rendelkezik az ón és ólom termékek gyártásának és kereskedelmének terén. Magyarországon egyedi gyártókapacitással (öntőgépekkel, olvasztó üstökkel, húzógépekkel és présekkel) és tudással rendelkezünk forrasztó ón, ólom huzalok és ón ólom ötvözetek gyártásának területén, illetve vállalni tudjuk összetettebb ólom öntvény előállítását is. Minőségpolitikánk alapja a vállalati folyamatok nyomon követésének biztosítása, ami a kiváló termékminőség mellett a vevőközpontú gondolkodásban illetve rugalmas kiszolgálásban nyilvánul meg. Célunk olyan szolgáltatást nyújtani és termékeket eladni, amivel vevőink számára megbízható, elismert partnerekké válunk, és részesei lehetünk az ő fejlődésüknek is.

Szakmai partnereinkkel együttműködve ezért folyamatosan keressük azokat a területeket, ahol cégünket, termékkörünket és szolgáltatásainkat fejleszteni tudjuk. Rendszeresen sikeres résztvevői vagyunk különböző pályázatoknak akár az innováció, akár a folyamatfejlesztés terület, és keressük azokat a partnerségeket amikkel még inkább javítjuk folyamatainkat, akár a hatékonyság, akár a fenntarthatóság területén.

Tanúsítványok

 
 

Irányelvek

 
 

 
 

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre.