Anyagvizsgálat

Cégünk rendelkezik saját laboratóriummal, ahol korszerű berendezésekkel és eszközökkel végezzük el az anyagok bevizsgálását. A saját termelésű anyagok minőségi vizsgálatán túl vállaljuk lágyforrasz minták bevizsgálását partnereink részére. Sok esetben a hullámforrasztás során a panelekről réz vagy egyéb szennyező oldódik a fürdőbe, ezzel annak fizikai (olvadáspont) vagy elektronikai tulajdonságait (kötések) rontják. Célszerű ilyenkor a forrasztó ónból mintát venni, és ezt bevizsgálni. Ennek függvényében lehet a kád feljavítását vagy a teljes fürdő cseréjét elvégezni. Ólommentes gépi forraszaink széles palettájával, szakmai tanácsadással, sok évtizedes tapasztalattal tudjuk támogatni vevőinket.

A laboratóriumi vizsgálataink során a termékek minőségi összetételét vizsgáljuk spektrométerrel. Ezen kívül, jellemzően az ón ólom ötvözetek esetében, nedves módszerrel az elektrolízist felhasználva tudunk még pontosabb eredményt kapni.

A vizsgálatainkhoz vevőink és megrendelőink számára minden esetben minőségi bizonyítványt és anyagvizsgálati jegyzőkönyvet állítunk ki.

Ez egy demó áruház tesztelési célokból — a rendelések nem kerülnek teljesítésre.